Niksar Şehit Bülent Ay Ortaokulu


Vizyon: İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesin ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğrulanı yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

Misyon: İNANIYORUZ Kİ... Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarına temel oluşturur. Biz birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. Biz hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. Biz birbirimize ve kendimize güveniriz.Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz. İyi bir eğitim öğrenciler arasındaki bütünleşme kadar çeşitliliği de gerektirir.Farklılıklarımızın bilincindeyiz ve bunların birer zenginlik kaynağı olduğuna inanıyoruz. Birbirimizi anlıyor, farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak kabul ediyoruz. Biz farklıyız: Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.

Başarılar:

Saatler: 08.00-12.35
Isınma: Doğal Gazlı
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce sınıflarımız bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Futbol,Basketbol,Masa Tenisi,vb takımlar bulunmaktadır.Her yıl sınıflar arası ilçe geneli ve il geneli müsabakalara katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03565279030

Belgegeçer - (356) 527 9030

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://niksarsehitbulentayortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Gazi Osman Paşa Mahallesi M.Akif Ersoy Caddesi Okul Sokak No12

Öğretmen :35
Öğrenci :451
Derslik :8
Çok Amaçlı Salon :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2350
Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Tel:0356 527 90 30 / Gazi Osman Paşa Mah. M.Akif Ersoy Caddesi Niksar / Tokat

Adres - Gazi Osman Paşa Mahallesi M.Akif Ersoy Caddesi Okul Sokak No12

Ulaşım https://niksarsehitbulentayortaokulu.meb.k12.tr/tema/harita.php

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.